Cotiere Troy Lee Designs EGS 5500

Aceste protecţii pentru motocross de la TLD sunt construite pe principiul unui manşon conic din Lycra® fără benzi de strângere şi fără să exercite presiune mare pe braţ, care îşi păstrează poziţia cu ajutorul unor zone de grip interne anti-alunecare. Au în compoziţie porţiuni ţesute din Aramid (Kevlar) cu aspect rugos, pentru o excelentă rezistenţă la abraziune.

Cotierele cu protecţie de antebraţ EGS 5500 de la Troy Lee Designs aparţin gamei premium, cu tehnologie Shock Doctor, fiind rezultatul colaborării dintre Troy Lee Designs, leader în materie de îmbrăcăminte de motocross, şi Shock Doctor Inc., leader în tehnologia de protecţii de gură şi protecţii pentru sporturi de echipă.

Caracteristici:

Tehnologie Shock Doctor

Sistemul X-FIT™ integrează un suport de jur împrejur ca o manşetă pe plasă elastică, pentru un confort de neegalat şi o fixare fără benzi voluminoase

Spuma stratificată se mişcă odată cu corpul, oferind în acelaşi timp protecţie la impact

Sistemul de ventilaţie transportă aerul de-a lungul unor canale flexibile, menţinând o temperatură excelentă pe suprafaţa braţelor

Construcţia din mesh oferă şi ea o bună circulaţie a aerului şi o greutate redusă

Cotierele cu ranforsări (cupe) interne oferă protecţie la impact la viteze mari, fiind &ˆn acelaşi timp confortabil fixate pe mână, iar apărătorile de antebraţ  extind această protecţie mai jos de coate pentru un plus de rezistenţă la impact.

 

Măsuri (circumferinţă, inch):

 • 5 Star
  0%
 • 4 Star
  0%
 • 3 Star
  0%
 • 2 Star
  0%
 • 1 Star
  0%
Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Cotiere Troy Lee Designs EGS 5500

 • 296 Lei

Opţiuni disponibile

Genunchierele KG 5400 de la Troy Lee Designs sunt construite pe principiul unui manşon conic din Lyc..
285 Lei
Începînd cu 2011, Troy Lee Designs şi-a dezvoltat puternic linia de echipament de prot..
3.545 Lei
Proiectate cu migală pentru a imita mâna în poziţia ei firească pe ghidon, mănuşile Troy Lee Designs..
150 Lei

Mondo F. Distribution va pune la dispozitie un magazin on-line din care puteti cumpara cu usurinta orice articol din domeniul ciclismului (biciclete, piese de biciclete, accesorii si echipamente de protectie). Ne gasiti in Bucuresti, Strada Drumul Taberei Nr. 4, Sector 6 (zona Mall AFI Cotroceni).